×


Stylish maar effortless door de feestdagen!

14 December 2019 | Style Inspiration
- by Elke Descamps

December is misschien wel de drukste maand van het jaar als het gaat om etentjes, borrels en feestjes. Dit vraagt om behoorlijk wat ren- en vliegwerk, want je wil er bij al die gezellige momenten natuurlijk wel op je allermooist uitzien. Hoe zorg je ervoor dat je er alle dagen stylish uitziet het liefst nog in een mum van tijd? Dit zijn mijn tips om de komende twee weken door te komen 😊

Stay true to yourself

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar als ik ga feesten wil ik me niet teveel zorgen hoeven maken over mijn outfit. Vooraf wel, dan pluis ik de modemagazines uit en beslis ik of ik voor een feestelijke jumpsuit ga of toch eerder voor het traditionele LBD, met een vrolijke twist. Vleugje kleur op de lippen, mooie oorbellen in en de deur uit!

Als je niet gewend bent om op hoge hakken feestjes af te schuimen, doe dat nu dan ook niet! Gelukkig zijn sneakers nog steeds een trend, dus daar doe je alvast niets mis mee! Als je kiest voor sportief schoeisels hou de rest van je outfit vrouwelijk en speels om het evenwichtig te houden.

Het ziet er niet naar uit dat we een witte kerst zullen krijgen (tenzij je in de bergen bent), dus je stevige winterlaarzen kan je in de kast laten.

 

new year style by UMA Mechelen

Prepared girls live by a plan!

Na de kerstlunch of op nieuwjaarsochtend kan ik meestal een stevige wandeling gebruiken. Na al die uren aan de feesttafel is een portie frisse lucht meer dan welkom! Dus ik zorg dat ik een warme mohair gilet inpak die me lekker warm houdt. Gezellige sjaal en dito muts en laat die kou maar komen!

 

Oudejaar

Er bestaan geen wetten rond, maar waar we met Kerst meestal voor ‘classy but comfortable’ gaan, mag er op oudjaar nog een schepje bovenop. Satijn, glitters of een streepje blote huid. Kies eens iets anders dan zwart en ga voor kleur. Ik zorg ervoor dat mijn vrienden me terugvinden in de mensenmassa!

 

Go with the flow!

Heb je alles geregeld? De perfecte outfit gekozen? Laat dan de dingen gewoon op je afkomen. Maak je vooral niet druk.

 

Enjoy!

 

P.S. Draag je feestoutfits gewoon door, dat is niet alleen goed voor je portemonnee maar ook voor het milieu

Gerelateerde artikelen
foto winkelstraat CPH
FASHION CAPITAL # Kopenhagen
27 Januari 2020 | Style Inspiration
- by Elke Descamps
De Scandifashion is al een tijdje niet meer weg te denken uit het straatbeeld en de mode uit het hoge Noorden doet het beter dan ooit. Ze staat dan ook bekend om haar minimalistische, cleane en tijdloze stukken. Basisstukken die een aanvulling zijn voor elke kleerkast. Think Less is more, maar dan in een luxueuze uitvoering. Want hey.. comfort is key!  ### ...
IK KOOP BELGISCH # Lore Van Keer
02 Januari 2020 | Events
- by Elke Descamps
In Belgie zitten we met een heleboel talent op gebied van mode, en daar mogen we best trots op zijn. Daarom belichten we bij UMA graag onze favoriete merken van eigen bodem! In December 2019 kwam Lore Van Keer zelf haar creaties toelichten tijdens een workshop bij UMA, en gunde ons een kijkje achter de schermen. Niet alleen kwamen we meer te weten over haar juwelen maar ook over de vrouw achter h...
Lisa bij UMA Mechelen
MEET THE TEAM # Lisa
21 December 2019 | Behind the Scenes
- by Lisa Wittesaele
Hi, ik ben Lisa, 28 jaar en een trotse inwoner van #2800. Geboren en getogen in het kleine pittoreske Humbeek en een viertal jaar geleden bewust mijn wortels verplant en ervoor gekozen om een Maneblusser te worden. Sinds enkele weken kan je me op maandag tussen 12u en 17u bij UMA terugvinden. Ik zag via Instagram een oproep van Loesje voorbij flitsen om het UMA-team te komen versterken en ik vond ...